Grund kurs i crawl för vuxna.

Gundkurs i crawl för vuxna som vill lära sig crawla och förbättra simkunskaperna. Simkursen vänder sig till dig som vill förbättra vattenvanan och lära sig crawla. Vi går igenom allmän vattenvana, grunderna i crawl, ryggsim, bröstsim och voltvändningar.

Plats: Fyrishov, 50m bassängen.

Start: Torsdagar 18.15-19.00.

Period: September-maj (start sker kontinuerligt)

Instruktör: Anders Kroon

Max: 18 st

Förkunskaper: Kunna simma 500m bröstsim, flyta i ryggläge och kunna doppa huvudet i vattnet och andas ut luften obehindrat.

Målsättning: Förbättra sin vattenvana, bröstsim, ryggsim och lärt sig grunderna i crawl för att sedan kunna fortsätta träna crawl eller fortsätta i våra träningsgrupper.

Antal tillfällen: 4 st

Pris:  495 kr för kurs (4 ggr)utan entre till Fyrishov Vid färre deltagare än 8 st förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen med full återbetalning till anmälda. För aktuella villkor, se simbutiken.se

Erbjudande entré: När du anmält dig och betalt din simkursavgift är du välkommen till Simbutiken i Fyrishovs foajé för att hämta ditt erbjudande om badentrén. 3 månader för 655 kr (ord pris 1355kr) eller 20% rabatt på årskort. Priset på kursen är exklusive entréavgiften till Fyrishov. I avgiften ingår banhyra, instruktioner samt lån av träningsmaterial under simkursen. Anmälan är bindande. Kursavgiften återbetalas ej vid frånvaro eller sjukdom. Om kursen skulle behövas ställas in pga rådande omständigheter återbetalas ingen avgift.

Vi rekommenderar att du använder riktigt bra simglasögon som passar för ditt ansikte samt riktiga simbadkläder, dvs tight badbyxor samt baddräkt. Kom till oss i butiken så hjälper vi dig, vi har ett stort utbud av produkterna du behöver för att få ut så mycket som möjligt av kursen. Glöm inte att simma lite själv innan kursen startar.

Bli medlem idag och påbörja din resa